978-bedden-lattenbodem-header.jpg

Lattenbodems

Jouw lattenbodem kopen in de regio Franeker.

Goede ondersteuning stopt niet bij het matras en hoofdkussen. Ook de keuze van de bedbodem is van belang om een goed slaapsysteem te creëren. Een goede lattenbodem is vaak een geschikte optie. Bij Colors@Home Dijkstra hebben we veel expertise op het gebied van slapen. We helpen je graag verder bij de keuze van een lattenbodem. Kom gerust eens langs.

Lattenbodem
Lattenbodem

 

Colors@Home Dijkstra heeft veel tips en advies over lattenbodems

Het comfort van een bed wordt bepaald door de kwaliteit van de matras en de bodem waarop de matras rust. We horen vaak van onze klanten dat ze denken dat een goede matras voldoende ondersteuning en comfort biedt voor een optimale nachtrust.

Dat is niet helemaal waar. De matras bepaalt samen met de bedbodem de kwaliteit en comfort van het slaapsysteem. Ze versterken elkaars eigenschappen.

Daarnaast zorgt een goede lattenbodem voor de nodige ventilatie van de matras, waardoor deze langer mee gaat.

Lattenbodem
Lattenbodem

 

Kies je een lattenbodem met of zonder zoneverdeling?

Lattenbodems zijn te verdelen in verschillende soorten: lattenbodems met instelbare zoneverdeling en lattenbodems zonder zoneverdeling. Daarnaast kun je kiezen voor vlakke of verstelbare lattenbodems.

Lattenbodems met een zoneverdeling zijn zodanig in te stellen dat bijvoorbeeld schouders, rug en heupen extra worden ondersteund.

Naast deze typen verschilt ook vaak de constructie van de latten. Bij sommige lattenbodems worden de latten tussen het frame gemonteerd. Dit zorgt voor minder comfort, maar ook dat de bodem aan de zijkant niet verend is.

Wanneer de latten boven het frame worden gemonteerd ervaar je meer comfort, zeker aan de zijden van de lattenbodem. Dit is met name prettig als je graag in het midden van je tweepersoons bed slaapt.

Lattenbodem
Lattenbodem

 

Verstelbare lattenbodems vind je bij Colors@Home Dijkstra

Verstelbare lattenbodems zijn ideaal als je het prettig vindt om in bed te lezen of televisie te kijken. Ook als je uit een liggende houding moeite hebt om rechtop te gaan zitten, kan een verstelbare lattenbodem helpen.

Je hebt bij verstelbare lattenbodems de keus uit handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare. Beide uitvoeringen bieden de mogelijkheid om de zones bij de benen en bij het hoofdeinde te verstellen. Ook zijn de lattenbodems vaak uitgevoerd met verschillende comfortzones.

 

 

              &
Alle slaapafdeling
  • Je dekbedovertrek en hoeslaken kopen in de regio FranekerJe bedtextiel mag een eye-catcher zijn in jouw slaapkamer.
  • Een goed matras kopen in de regio FranekerEen goed matras heeft invloed op je nachtrust.
  • Waarom kies je voor een boxspring? Colors@Home Dijkstra Franeker legt het graag uit.
  • Jouw lattenbodem kopen in de regio Franeker.
  • Een heerlijk dekbed kopen in de regio Franeker.
  • Een heerlijk hoofdkussen kopen in de regio Franeker.
  • Zorgbed naar wens bij Colors@Home Dijkstra in FranekerBij Colors@Home Dijkstra in Franeker vind je een breed assortiment zorgbedden.
triangle