554-nieuws_header.jpg

Nieuws & acties

20% korting op vloeren


JOUW VLOER, DE BLIKVANGER IN JE HUIS!
Laat je inspireren door de nieuwste vloertrends. Wist je dat niet de bank of de kleur op de muur, maar de vloer de grootste blikvanger thuis is? Het is dé basis om de juiste sfeer neer te zetten. Van tapijt, dat uitzonderlijk goed isoleert, tot het gemak van een PVC vloer. Van slijtvast en duurzaam tot makkelijk schoon te houden. Toe aan een nieuwe sfeermaker? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer. Wij hebben een hele uitgebreide collectie karpetten, tapijten, vinyl, marmoleum, laminaat en niet in de laatste plaats PVC vloeren. Kies je voor praktisch of kies je voor sfeer? Bij ons ben je aan het juiste adres. Kom naar onze winkel en profiteer t/m 7 oktober 2023 van 20% korting op vloeren. Vraag naar de voorwaarden.

20% korting op vloeren
Met mobiele schowroom op Terschelling

Met mobiele schowroom op Terschelling


Colors@Home Dijkstra uit Franeker breidt haar activiteiten uit per 5 september met een mobiele showroom op Terschelling.

Wij vullen de leegte die is ontstaan door het vertrek van Colors@Home Mast graag op. Eigenaar, Frans van Wieren, van Colors@Home Dijkstra is al vele jaren ‘badgast’ op Terschelling. Hij is dus enigszins bekend met het reilen en zeilen op het eiland en vind het een prachtige kans om ook met zijn bedrijf op Terschelling actief te zijn.

Vind hier het hele persbericht!

Complete boxspring vanaf €1695,-!!


Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk met zijn specifieke eigenschappen. Door de ruime keuze in stoffen, hoofdborden, voetborden en andere accessoires kan een boxspring volledig aangepast worden aan ieders persoonlijke smaak! 

Toe aan een nieuwe boxspring? Dan ben je bij Colors@Home aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van slapen, adviseren we je graag.

Kom snel naar de winkel en profiteer t/m 31 december 2023 van deze aanbieding: complete boxspring vanaf €1695,-. Vraag naar de voorwaarden. 

Complete boxspring vanaf €1695,-!!
Isoleer met sfeer

Isoleer met sfeer


Maak werk van die hoge energierekening.

Onderzoek heeft uitgewezen dat glas 4 tot 5 keer minder isoleert dan een bakstenen muur. Daarom is het een goed idee de ramen eens van dichtbij te bekijken om te zien welke besparende maatregelen genomen kunnen worden. Wat kunt u doen? Klik hier voor meer info.

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Jouw mening is geld waard
Onze nieuwtjes en acties

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home Dijkstra. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Dijkstra
Noord 106 | 8801 KS Franeker
Telefoon 0517-392954
E-mail dijkstra@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.