968-bedden-zorgbedden-header2.webp

Zorgbed naar wens bij Colors@Home Dijkstra in Franeker

Bij Colors@Home Dijkstra in Franeker vind je een breed assortiment zorgbedden. De zorgbedden, ook wel Hoog Laag bedden genoemd, kunnen compleet naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan de kleur, vorm, en functies.

Zorgbedden
Zorgbedden

 

Hoog Laag Bed wat is het?

Een hoog-laag bed is een verstelbaar bed dat ontworpen is om jou te helpen bij het in- en uitstappen en het gemakkelijk maken van verzorgingstaken. Het bed kan in hoogte worden versteld, waardoor het voor jou en de zorgverlener/ mantelzorger makkelijker wordt om op een comfortabele hoogte te werken. Bovendien kan het hoofd- en voeteneinde van het bed omhoog en omlaag worden gebracht, zodat je in een comfortabele positie kan liggen en rusten.

Een hoog-laag bed wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen en dus in de thuiszorgsituaties. Door de juiste hoogte aan te passen en de verschillende verstelmogelijkheden van het bed te gebruiken, kan de zorgverlener gemakkelijker en efficiënter werken, waardoor de zorg voor de patiënt verbeterd wordt.

Zorgbedden
Zorgbedden

 

Voor wie is een hoog laag bed een uitkomst?

Een hoog laag bed kan een uitkomst zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, zoals ouderen, mensen met een handicap, chronisch zieken of mensen die herstellen van een operatie. Het bed kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, waardoor het gemakkelijker wordt om in en uit bed te stappen, te liggen, te zitten en van positie te veranderen. Het kan ook helpen bij de verzorging door zorgverleners, omdat de hoogte van het bed kan worden aangepast aan hun lengte, wat zorgt voor een ergonomische werkhouding en minder fysieke belasting. Over het algemeen kan een hoog laag bed de kwaliteit van leven en het comfort van mensen met beperkte mobiliteit aanzienlijk verbeteren.

Zorgbedden
Zorgbedden

 

Een zorgbed kopen bij Colors@Home Dijkstra in Franeker

Mocht je bij ons in de winkel komen om een zorgbed te willen kopen, dan vragen onze specialisten je het hemd van het lijf. De vragen zijn bijvoorbeeld: Waarvoor heb je het bed nodig, aan welke eisen moet het bed voldoen, waar komt het bed te staan.

Op basis van de antwoorden kunnen wij bepalen welk zorgbed het beste bij je past. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten.

 

 

  
Alle slaapafdeling
  • Je dekbedovertrek en hoeslaken kopen in de regio FranekerJe bedtextiel mag een eye-catcher zijn in jouw slaapkamer.
  • Een goed matras kopen in de regio FranekerEen goed matras heeft invloed op je nachtrust.
  • Waarom kies je voor een boxspring? Colors@Home Dijkstra Franeker legt het graag uit.
  • Jouw lattenbodem kopen in de regio Franeker.
  • Een heerlijk dekbed kopen in de regio Franeker.
  • Een heerlijk hoofdkussen kopen in de regio Franeker.
  • Zorgbed naar wens bij Colors@Home Dijkstra in FranekerBij Colors@Home Dijkstra in Franeker vind je een breed assortiment zorgbedden.
triangle