Een frisse wind door jouw interieur

Een nieuw jaar markeert een frisse start. We nemen afscheid van 2023 en richten onze blik op 2024: een jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Het is nu de perfecte gelegenheid om een vernieuwende sfeer in je interieur te brengen.
 
Een nieuwe vloer kan direct zorgen voor een compleet andere uitstraling. Kies een vloer die perfect aansluit bij jouw woonwensen. Of je nu de uitzonderlijke isolatie van tapijt verkiest, het gemak van een PVC-vloer zoekt, of een mooi karpet als sfeervol accent wilt toevoegen, de keuze is aan jou. Of je nu op zoek bent naar slijtvast en duurzaam of naar een vloer die eenvoudig schoon te houden is, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomvloer.
 
Breng een bezoek aan onze winkel en profiteer van 20% korting op vloeren van 2 tot en met 13 januari 2024. Informeer naar de voorwaarden en ontdek hoe wij je volledig kunnen ontzorgen bij de aanschaf van jouw vloer.

Colors@Home Dijkstra dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Dijkstra snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Franeker bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)

Jazeker! Je mag mij bellen